22.10.2010.

Preokret: Rooney produžio s Manchester Unitedom!


Nevjerojatan se preokret dogodio u slučaju Waynea Rooneyja i Manchester Uniteda. Nakon što je prije dva dana potvrdio da napušta Old Trafford, 24-godišnji napadač je u petak - produžio ugovor...

Vijest je putem svoje web-stranice potvrdio i Manchester United, objavivši kako će Rooney ostati u klubu najmanje do lipnja 2015. godine.

Ovaj potpuno neočekivani rasplet uslijedio je nakon verbalnog prepucavanja nogometaša i menadžera Uniteda Alexa Fergusona, pa obostrane objave da je igrač odlučio napustiti klub, sve do sinoćnjeg okupljanja navijača pred Rooneyjevom vilom i prijetnje da ne smije preći u redove gradskog rivala Manchester Cityja.

“Dogovor je stigao nakon intenzivnih razgovora između kluba i igračevih predstavnika i znači da će Wayne, kad mu istekne novi ugovor, biti član Manchester Uniteda 11 godina”, stoji u priopćenju “crvenih vragova”.

- Ovo je bio težak tjedan, ali intenzitet medijskog zanimanja za ovaj slučaj je ono što se i očekuje u Manchester Unitedu. Rekao sam dečku da su mu moja vrata uvijek otvorena i presretan sam što je Wayne odlučio ostati. Mislim da je shvatio koliko je Manchester United veliki klub - izjavio je Ferguson.

A Rooney koji je još jučer tvrdio da United više ne može pratiti njegove ambicije, danas je potpuno okrenuo priču.

- Presretan sam što ostajem u Unitedu. Posljednjih sam dana razgovarao s menadžerom i vlasnicima kluba i oni su me uvjerili da pripadam ovdje. Već sam rekao da je naš menadžer genij i upravo su me njegova vjera i podrška uvjerili da ostanem. Uvjeren sam da će Manchester nastaviti pobjedničku tradiciju što je i razlog zbog kojeg sam došao u ovaj klub - istaknuo je engleski reprezentativac i zaključio:

- Siguran sam da su se navijači zadnjih dana osjećali iznevjerenima onime što su čitali i čuli. Ali, ja sam samo bio zabrinut za svoju budućnost. Navijači su bili briljantni prema meni otkad sam došao i sada je na meni da ih svojim igrama ponovno osvojim.

MOJI LINKOVI

Anketa
Ko ce osvojiti englesku ligu???
Chelsea
Manchester City
Arsenal
Tottenham
Manchester United
Liverpool
  
pollcode.com free polls


Premier League Fixtures & Results

BROJAČ POSJETA
28099

Powered by Blogger.ba

Dizajn napravio - silvionba.