U Tursku stigao izaslanik Alexa Fergusona, i ManU želi Šimu Vrsaljka

Zašto je svratio Vorkapa? Preciznije, zbog koga? Čini se da je posrijedi Vrsaljko, mlada ekstra klasa, koji osim Chelseja i Arsenala zanima i društvo s Old Trafforda

“Vorkapa!”, povikao je Zdravko Mamić u ponedjeljak popodne, dok je u jednom od brojnih caffe-barova hotela Rixos Premium čekao najavljenog posjetitelja. Bio je to Ljubomir Vorkapić, skaut Manchester Uniteda za jugoistočnu Europu.

Zašto je svratio Vorkapa? Preciznije, zbog koga?

Čini se da je posrijedi Vrsaljko, mlada ekstra klasa, koji osim Chelseja i Arsenala zanima i društvo s Old Trafforda. Jasno je da do ljeta nema nikakvih prijelaza, službeni rok okončan je ovog ponedjeljka, posljednjeg dana siječnja. Ali pravi trgovci već kreću u akciju uoči ljetnog shoppinga.

Šime je glavna meta, glavna tema. Sigurno neće dobiti ispisnicu bez barem 15 milijuna eura.

Kad ga je u nedjelju neki Bjelorus opalio po gležnju (koji bi se možda “raspolovio” da nije bio bandažiran), Mamić je pokraj zabezeknutog pomoćnog suca brzinom svjetla utrčao u igralište, provjeriti je li sve OK, da slučajno silni milijuni ne ispare zbog neobuzdanog frajera s kontra strane koji nema pojma kakav je Vrsaljko dragulj. Ili ima, pa ga je zato i “kresnuo” ne bi li sebi i svojima smanjio brigu.

Inače, ekspediciji se s tri dana zakašnjenja pridružio sportski direktor Zoran Mamić, koji je u Njemačkoj sređivao posudbu Miroslava Slepičke drugoligašu Greuther Fürthu. Čini se da neće završiti tek na tome, da će Slepi s Fürthom u lipnju potpisati pravi ugovor. Onaj s Dinamom istječe sredinom 2012.

Komentariši